Aras Jalo

Tekniker Smartphones och Laptop
Egenanställd
Tel: 076 615 11 99
Är din dator seg och behöver installeras om? Behöver du hjälp att få ordning på det trådlösa nätverket hemma? Hur är det egentligen med bilderna du tar med digitalkameran, är dom uppbackade någon annanstans än bara på datorn där hemma? Är du i behov av datasupport eller datorhjälp men inte vet var du kan vända dig? Jag erbjuder dig som privatperson datorhjälp och datorsupport på ett professionellt och trevligt sätt. Det är lätt att komma i kontakt med mig, antingen via telefon 042 – 15 75 76. Du kan också skicka mail, skicka till info(a)laptopservice.se Jag tillhandahåller datasupport över telefon och på plats till ert företag. Jag kan komma ut på plats och gå igenom företagets IT-behov. Jag ser över er befintliga maskinpark och nätverk.
Linda Johansson

Linda Johansson

Trädgårdsdesigner
Egenanställd
Trädgårdskompetens inriktad mot trädgårdsdesign. Färg och Form är två viktiga byggstenar för att skapa nytt. Gedigen försäljningserfarenhet, ser helheten och lyssnar och ser kundens behov. Social, kreativ och lojal medarbetare som har lång erfarenhet inom kundservice. Har flerårig erfarenhet av att sitta i en koordinerade roll med många varierade arbetsuppgifter.
Gordana Milevska

Gordana Milevska

PHP Systemutveckling
Egenanställd
Tel: 070-740 23 31
Arbetar med webbutveckling i huvudsak med PHP. Tar även uppdrag som egenanställd.
Raymond Johansson

Raymond Johansson

VD
Egenanställning
Tel: 070-9906063
Jag jobbar med utvecklingen av företaget. Vi fokuserar just nu på den Gröna Näringen. Där finns många som inte får fasta anställningar på grund av årstidsväxlingarna, och som har stor fördel av att kunna jobba med flera uppdragsgivare samtidigt.

Rao Habibur Rehman

Administration
Egenanställd
Tel: 0046721219058
Jobbar med företagsekonomi och administration. Har en examen i Internationell Marknadsföring vid Högskolan i Halmstad

Mikael Pettersson

Foto och Media
Egenanställd
Tel: +46 70 990 60 63
Arbetar med film och foto för webben. Utför uppdrag över hela landet.